Võistlused


Folkrace

Kas krossirada tõmbab Sind ühes suunas ja robotite ehitus teises? Ole mureta, kuldne kesktee Folkrace näol ootab just sind! 

Ehita valmis autonoomne, kiire ja sihikindel robotsõiduk ning pane ta proovile meie Folkrace kinnisel ringrajal! Kogu kõige kiiremini punkte ringide läbimisega ning garanteeri oma tiimile ja robotile auväärne koht poodiumil enda vanuseklassis.

Registreeri enda vähemalt 12-aastastest krossiässadest koosnev kuni kolmeliikmeline tiim ning näeme juba eelsõitudel!

Registreerimise tähtaeg: 15.04.2023

Tipp(ROBO)modell

Kas oled mõelnud, miks robotid peavad nägema välja nagu...robotid? Kui loominguliselt saab tegelikult roboti ehitamisele läheneda? Kas neid oleks võimalik ka ilusaks teha..... või ehk saaks isegi robot olla modell?

Kui arvad, et just Sina suudad luua kõige kaunima roboti, siis võta osa LIT-festivali tipp(ROBO)modell võistlusest. Sinu ja su tiimi eesmärk on disainida kõige ainulaadsema välimusega robot ehk ootame runway'le masinat kõikvõimalike tulede, vilede ja sulgedega! Mida rohkem, seda uhkem!

Seega koostage neljaliikmeline tiim (kus vähemalt üks liige on täisealine) ja pange oma kujutlusvõime proovile.

Registreerimise tähtaeg: 15.04.2023

Paadiralli

Kas Folkrace on põnev, kuid Sinu maitse jaoks liiga kuiv? 

Proovi midagi teistsugust ja sukeldu oma hüdrofiilse roboti ja kuni kolmeliikmelise tiimiga Paadiralli võistlussse! Tiimiliikmete vanus pole piiratud.

Läbi oma robotiga veeareenil (õige suunas) ringe ja kogu punkte. Iga edukas ring annab punkti ning vales suunas läbitud ring eemaldab pool punkti. Võidab 5-minutiga suurima punktisumma kogunud tiim.

Registreerimise tähtaeg: 15.04.2023